Pages

Wednesday, December 12, 2012

cuba jawab...

Siapa kenal dengan peta ni?


NEGARAKU YANG TERCINTA
MALAYSIA.....

Yang ni pulak, kenal tak? kalau kenal, apa nama dia?
YA, BETUL TU NAMA BENDERA NEGARA KITA IALAH
JALUR GEMILANG



Lama juga x update blog, so skrg pun xdela nk update sgt, just nk share some kuiz yg boleh cuba dijawab sebagai panduan bagi sesiapa yang akan masuk ke tahun 5 akan datang, just a simple but smart kuiz... here is the link...



ada lagi...


cun juga pejuang negara kita ni kan??

thanks to mr. Sham for the simple but interesting quiz....

9 comments:

  1. Tahniah cikgu! Satu perkongsian ilmu yang sangat baik. Teruskan usaha murni ini agar dapat dikongsi dan dimanfaatkan bersama. Terima kasih.

    ReplyDelete
  2. blog yang mengandungi banyak maklumat.

    ReplyDelete
  3. ok juga blog,teruskan jangan jemu menambah info untuk p n p kita kan,good job.

    ReplyDelete
  4. Blog cikgu sungguh menarik. Terima kasih kerana sudi berkongsi. Syabas.

    ReplyDelete
  5. tahniah cikgu...blog yg menarik dan berinformasi

    ReplyDelete